Pembangunan Sistem e-NR Bagi Pendaftaran Pelajar Tinggal Di Luar Kampus

Mohd Shahril, Othman and Alias, Mat Amin and Asma', Md Jaafar and Mohd Rasyidin, Ismail and Mohd Sayuti, Yahya and Nor Suhazlina, Sulong and Shaiful Akmal, Saliman@Hamdan and Wan Fairul Fakhzan, Wan Hassan and Zuwariyah, Abdul Rahman (2015) Pembangunan Sistem e-NR Bagi Pendaftaran Pelajar Tinggal Di Luar Kampus. In: Konferensi Kebangsaan Pengurusan Non Residen 2015, 13 - 15 November 2015, Kuantan, Pahang.

[img] Text
FH03-FKI-18-13040.pdf
Restricted to Registered users only

Download (432kB)

Abstract

Projek ini dibangunkan berikutan peningkatan aduan yang diterima di kolej kediaman berkenaan dengan kesukaran pelajar untuk mendaftar maklumat tempat tinggal di luar kampus.Perkara ini berlaku kerana pelajar terpaksa datang ke pejabat untuk mendapatkan borang dan datang kembali untuk mendapatkan surat kelulusan. Ia juga dibangunkan untuk mengatasi masalah pelajar yang mengambil masa yang lama untuk memperolehi kelulusan permohonan untuk tinggal di luar kampus. Projek ini dibangunkan sendiri oleh Staf Pejabat Kolej Kediaman dengan kerjasama Pejabat Timbalan Naib Canselor dan Pusat Teknologi Maklumat.

Item Type: Conference or Workshop Item (Paper)
Subjects: Q Science > QA Mathematics > QA75 Electronic computers. Computer science
Q Science > QA Mathematics > QA76 Computer software
Z Bibliography. Library Science. Information Resources > ZA Information resources > ZA4050 Electronic information resources
Divisions: Faculty of Islamic Contemporary Studies
Depositing User: Muhammad Akmal Azhar
Date Deposited: 22 Oct 2020 04:14
Last Modified: 22 Oct 2020 04:14
URI: http://eprints.unisza.edu.my/id/eprint/432

Actions (login required)

View Item View Item